Ana içeriğe atla

Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli

 Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli

Kısırlaştırma kediler için duygusal ve zor bir karardır. Kısırlaştırılmayan ve eve kapatılan kedi çiftleşmek için acı çeker bu açıdan kedileri kısırlaştırmak bazen gerekli bir durumdur.Kısırlaştırılmayan kediler özellikle evin dışına çıkıyor birçok yavru kedinin sokakta doğmasına sebep oluyor ve bu kediler bakıma satılık köpek  muhtaç oldukları için ve besinsizlik yüzünden sokaklarda ölüyorlar.Kısırlaştırma kararı alındıysa cinsiyet ayrımı yapılmamalıdır. Kısırlaştırılmış kedilerin pasif ve mutsuz oldukları söylentisi vardır bu gerçek olabileceği gibi yalnız olan tüm kedilerde bu durum zaten kendiliğinden oluşur.

Kısırlaştırılıp evde tek bırakılan kedi pasifleşir. Kısırlaştırılmış erkek kedilerinin ömrünün daha fazla uzadığı söylentisi vardır bu doğruda bir söylentidir. Çünkü kısırlaşma ile birlikte sakinleşen erkek kedi eskisi kadar hırçın ve kavgacı olmayacaktır. Bu sebeple erkek kedi daha az dışarıdaki kedilerle karşılaşır ve kavga etmez. Sonuç olarak dışarı çıkıp diğer kedilerden tırmalama ve kavga etme yoluyla mikrop kazanmaz.Kedinin erginleşmesi ile kısırlaştırılması mümkündür. Aksi halde sağlık sorunlarına yol açabilmektedir.Kısırlaştırmaya kara verilen kedinin 12-16 saat yemek yemesi ve besin alması kesinlikle kesilmelidir. Kısırlaştırılacak kediniz su içebilir bunun herhangi bir zararı yoktur.

Kısırlaştırılıp veteriner kontrolünde uyandırılan kedi 12 saat süre ile uyur ve herhangi bir besin ve yiyecek verilmez çünkü bu kusmaya sebep olur ve su da dâhildir.Kediler kısırlaştırmadan sonra kedi evine kapatılmalıdır. Çünkü bilinçsiz olarak kendilerine zarar verebilmektedirler.Kısırlaştırma erkek kedilerin satılık yavru köpek testislerinin alınması ile dişlerde ise yumurtalıklarının alınması ile olur dişilerde operasyon daha uzun sürebilmektedir.Operasyon sonrası kafalarına plastik kask takılır. Bu kedilerinin ağızlarının yaraya değmesinin önler.Kısırlaştırılma sonrası erkek kedi 1 günde iyileşir dişi ise 1 haftada toparlanır.

Kısırlaştırılmış kediler nasıl beslenmelidir?

Kısırlaştırılmış kediler bu işlemden sonra beslenmelerine biraz daha dikkat etmelidirler. Diğer kedilerden farkı olarak böbreklerinde ve idrar keselerinde kristalleşme görülebilir.Özellikle kuru mamalar bu tarz kedilerde vücuttaki suyu emdiğine dair bilgi bulunmaktadır. Bu duruma göre böbreklerine kuru mama zararlı olabilir.Kısırlaştırılmış kediler için özel kısırlaştırılmış kedi mamaları bulunmaktadır bu mamalar ile kediler alışma döneminden sonra bu mamalar ile beslenir.Yalnız bu mamalar geçiş süreci çok kolay olmamaktadır. Kediniz alışmış olduğu mamadan kolay vazgeçmez kısırlaştırılmış mamanın içine tavuk ve et karıştırıp yedirmeyi deneyebilirsiniz.

Kısırlaştırılmış kedilerde normal mama ile devam edildiğinde ciddi şekilde kilo alma görülebilir. Aynı zamanda kilo alan kedi çeşitli sağlık sorunları ile karşılaşabilir.Örneğin kedinizde sindirim problemleri çıkabilir ve kabızlık gibi sıkıntı yapabilir.Kedilerin hormon dengesi değişecektir ve metabolizması yavaşlayacaktır bu yavaşlama ile kedinizde birtakım değişiklikler göreceksiniz.Kısırlaştırılmış satılık köpek yavrusu kedi mamalarında enerji düzenleyiciler vitaminler ve minareler ve yeterli miktarda tuz bulunmaktadır.Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli kedilerin özel damak zevklerine hitap edecek şekilde üretilmiş bir mama çeşididir.

Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli kediler için özel dilimlenmiş şekilde üretilmiştir. Yüksek kaliteli içeriği ile doğal hormonsuz bir içeriğe sahip kedi konserve mamasıdır.Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli yapay korucu ve diğer renklendiriciler ve aromaları ve tatlandırıcıları içermez.Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli içeriğinde özel olarak hazırlanmış yürek eti bulunur. Kedilerin gelişimine katkı sağlayacak vitaminler bulunmaktadır.Dr.ClaudersKedi Konserve Maması Yürekli ’nın ek olarak içeriğinde; ham protein, işlem görmemiş yağ, lifler, su, kül bulunmaktadır.Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli içinde de kedi gelişimini destekleyecek miktarlarda bulunmaktadır.Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli yanında taze su ile birlikte tüketilmesi gerekmektedir.Dr.Clauders Kedi Konserve Maması Yürekli sizde bu mamayı tercih ederek kedinizin gelişimine destek olabilirsiniz.

satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek