Ana içeriğe atla

Dr. Clauder’s Kedi Alüminyum 3 Kümes Hayvanlı Konserve Yaş Mama

 Dr. Clauder’s Kedi Alüminyum 3 Kümes Hayvanlı Konserve Yaş Mama

Kedilerin beslenmesi birçoğumuzun bildiğinin aksine daha özen isteyen bir konudur. Birçoğumuz evimizdeki kediyi ya da sokaktaki kedileri soframızdan artan yemeklerle besleriz. Ancak kedilerin metabolizmaları bizim metabolizmamızdan satılık köpek farklı olduğu için tükettiğimiz besinler kedilerin tüm besin ihtiyaçlarını karşılamaz. Bu nedenle kedileri beslerken soframızdan artan yemekleri vermek yerine onların ihtiyacı olan besin maddeleriyle onlara özel yemekler hazırlamalıyız. Bir kedinin besin ihtiyaçlarına hitap edecek yemekleri hazırlamak da zor olduğundan kedi mamaları daha pratik bir çözüm olmaktadır.

Kediler yeme alışkanlıklarını sütten kesilme dönemi olan 1 yaşına kadar kazanırlar. Bu dönemden sonra bir kedinin yeme alışkanlığını değiştirmek neredeyse imkânsızdır. Kediler bu dönemde alıştıkları yiyecekleri her daim ararlar ve vereceğiniz farklı besinleri yemek istemezler. Bu nedenle kedinize ve cebinize uygun bir beslenme şekline kedinizi alıştırmanız çok önemlidir. Kediler beslenirken dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır. Kedinize vereceğiniz yiyecekler ne çok sıcak ne de çok soğuk olmalıdır. Kedinize yemekleri her zaman ılık olacak şekilde vermelisiniz.

Verdiğiniz yemeklerin yanında da bir kap su koymayı unutmamalısınız. Kedinize konserve mama veriyorsanız konserve mamaların bozulma riski daha fazla olduğundan son kullanma tarihine dikkat etmelisiniz ve konservenin ağzı açıldıktan sonra en kısa sürede tüketmeye özen göstermelisiniz. Kuru mama kullanıyorsanız da yine mamanın son kullanma tarihini kontrol etmeniz kedinizin sağlığı açısından önemlidir. Kuru mama verirken mamanın üstündeki günlük mama miktarını aşmamaya özen gösteriniz. Kuru mamalar kedinizin ağız ve diş sağlığı için önemli olduğundan kedinizi satılık yavru köpek neyle beslerseniz besleyin ara sıra kuru mama vermeyi ihmal etmemelisiniz. Kedinizi yemek yemesi için kesinlikle zorlamayın. Kediniz acıktığında kendisine yetecek miktarda yemeği kendisi ayarlayarak yiyecektir.

Dr. Clauder’s, Dr. Heinz Clauder tarafından Almanya'da kurulmuş ve 1957 yılından itibaren kedi ve köpek maması üreten bir firmadır. Dr. Clauder’s sektöründe öncü ve köklü bir firmadır. Dr. Clauder’s'ın yedi segmentte birçok ürünü bulunmaktadır. Dr. Clauder’s ürün gamında kuru mama, yaş mama, fonksiyon ve bakım, ödül mamaları, güzellik & bakım ve hijyen ve pire koruması adı altında bir çok ürünü mevcuttur. Dr. Clauder’s Türkiye pazarına 2013 yılında girmiştir. Dr. Clauder’s markasının ürünlerini Atlantispet Türkiye'ye getirerek satışını üstlenmiştir. Dr. Clauder’s ürünleri birçok kedi ve köpek tarafından beğenilerek tüketilmektedir. Kedi ve köpeklerin beğenmesi yanında ekonomik fiyatları evcil hayvan sahipleri tarafından tercih sebebi olmaktadır.

Dr. Clauder’s Kedi Alüminyum 3 Kümes Hayvanlı Konserve Yaş Mama, Dr. Clauder’s tarafından kediler için üretilmiş olan bir yaş mamadır. Dr. Clauder’s Kedi Alüminyum 3 Kümes Hayvanlı Konserve Yaş Mamanın  satılık köpek yavrusu içerisinde, et ve hayvan ürünleri (min. %5 kümes hayvanları), tahıl, mineraller ve %0,1 insülin bulunmaktadır. Yapılan analiz sonuçlarında %7,5 ham protein, %4,5 ham yağ, %0,3 ham lif, %2,5 kül ve %82 nem tespit edilmiştir. Dr. Clauder’s Kedi Alüminyum 3 Kümes Hayvanlı Konserve Yaş Mamanın içerisinde kilogram başına 250 IU D3 vitamini, 15 mg. E vitamini, 1 mg. bakır (bakır-II-sülfat penta hidrat), 20 mcg. biotin, 1 mg. manganez (manganez-II-sülfat-monohidrat) ve 15 mg. çinko (çinko sülfat monohidrat) bulunmaktadır.

Dr. Clauder’s mamalarında kedi ya da köpeğinizin sağlığını etkileyecek hiç bir katkı maddesi ve renklendirici maddeler içermez. Dr. Clauder’s Kedi Alüminyum 3 Kümes Hayvanlı Konserve Yaş Mama 4 kg. ağırlığındaki yetişkin kedilere 100 gramlık paketlerden günde üç kereye kadar verilebilir. Dr. Clauder’s Kedi Alüminyum 3 Kümes Hayvanlı Konserve Yaş Mamanın uzun süre tazeliğini koruması için serin ve kuru yerde muhafaza edilmesi gerekmektedir. Ağzı açıldıktan sonra ise buzdolabında muhafaza edilmeli ve en geç 2 gün içerisinde tüketilmelidir.

satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek