Ana içeriğe atla

Dr. Clauder's Av Hayvanlı Kedi Konservesi

 Dr. Clauder's Av Hayvanlı Kedi Konservesi

Kediler ortalama olarak 14 yıl yaşamaktadırlar. Bu süreç kedilerin bakımına göre değişebilmektedir. Kedilere iyi bakar ve onları düzenli beslerseniz bu süreç 20 yıla kadar uzayabilecektir. Bu yüzden kedilerinizin doğumundan itibaren bakımını ve beslenmesini çok önemle yapmalısınız.

Kediler çok masum hayvanlardır. Evinize getirmiş olduğunuz zaman bakışları ile sizleri çok fazla etkileyecektir. . Yavru kedinizin size ve ailenize satılık köpek alışması için ona gösterceğiniz ilgi ve onun bakımını güzel bir şekilde gerçekleştirmek çok önemlidir. Sizler kedilerinizi ne kadar çok sahiplenirseniz onlar da sizlere o kadar çabuk alışacaktır. Kedinize bir an önce alışmanızı tavsiye ederiz çünkü ortalama olarak 15 yıl sonra maalesef kedilerinizi kaybetmek durumunda olacaksınız.

Yavru kedilerinizi evinizde beslemeyi düşünüyorsanız kediniz için bu durum biraz huzursuz olabilir. Çünkü kediler evinizin ortamına hemen alışamayabilirler. Bu süreç içerisinide sizlere düşen ise kedinize kendini huzurda hissetmesi için oldukça şefkatli davranmanızdır. Sizler için eviniz gayet yaşama uygun bir yer olabilir fakat yavru kediler evinizde bulunan büyük eşyalardan korkabilir ve ürkebilir. Bu durumda size de alışması zaman alabilir. Bundan dolayı evinizde yavru kedi besleyecekseniz evinizi onların huzurda hissedebileceği şekilde dizayn etmeniz gerekmektedir. Yavru kediler bulundukları alana çok çabuk alışabilen hayvanlardır. Ama yine de kedileriniz uyurken yattıkları yerin altına sıcak bir su şisesi koymalısınız. Çünkü kediler kardeşleri ile yatarken oldukça sıcak ortama alışmışlardır. Aynı zamanda kedinizin bulunacağı ortam çok fazla kuru olmamalı ve oldukça havalandırılmalıdır. Çünkü kediler her ne kadar evcilleşseler bile özlerinde doğa hayvanlarıdır.

Kedinizin evinizde güvende olması hem onun sağlığı için önemlidir hem de sizin rahat etmenizi sağlayacaktır. Kediler çok hareketli olduklarından dolayı kedinizin bulunduğu ortamdaki pencereleri kapalı tutmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi takdirde kedinizin hem aşağı düşme tehlikesi bulunmakta hem de kediniz satıık yavru köpek evinizden kaçabilecektir. Aynı zamanda evinizde bulunan soba şömine gibi alanların bacalarından kedilerinizi uzak tutmanız gerekmektedir . Yoksa kediniz bacaya düşebilir ve hayatını kaybedebilir.

Yavru kedinizin potansiyel gelişimini tamamlaması ve sağlıklı olarak büyüyebilmesi için mama seçimine çok önem göstermelisiniz. Her şeyden önce kedinizin tüm potansiyelini kullanarak büyümesi ve gelişmesi kedinize seçeceğiniz mama sayesinde gerçekleşmektedir. Kedinizin huzuru ve güveni için sizden önce kullandığı mamayı hemen değiştirmemenizi öneririz. . Kedinizin yeni mamasına alışması ortalama 5 ila 7 gün sürecektir. Kedinize hangi mamayı verirseniz verin az ve sık vermeniz gerektiğini asla unutmayınız. 8 ila 12 haftalık kedilerin günlük ortalama 4 öğün mamaya ihtiyacı vardır. 3-6 aylık olduklarında ortalama 3 öğün , 6 aylıktan sonra ise kedilerinizin günlük ortalama 2 öğüne ihtiyacı vardır.
Büyüyen kedilerinizi korumanızın en başarılı yöntemi sağlıklı ve dengeli beslenme düzeni uygulamaktır. Sağlıklı beslemek için ise kuru mama ve konserve olmak üzere iki çeşit mama vardır.
Asla unutmayın kediler sizler için bir dost bir satılık köpek yavrusu arkadaş bir kardeştir. Bunun için kedilerinize çok ama çok iyi bakmalısınız. Onlar sizler için bir dost olacağı için onların huzurda olması sizler için de çok önemlidir.
Önermiş olduğumuz Dr.Clauder’s Av Hayvanlı Kedi Konservesi kedileriniz için vazgeçilmez olacaktır. Kedilerinize bu mamayı yedirirken sizler de huzurda bulunacaksınız. Fakat olası bir kötü durumda bu durumları siz değerli kullanıcılarımız olarak biz üreticilere bildirmenizi rica etmekteyiz. Çünkü hatalarımızdan ders çıkartarak daha kaliteli hizmetler vermek istemekteyiz. Hayvanlar bizler için çok önemlidir ve yavru kedilerinizin bakımında sizlere yardımcı olmaktan büyük zevk almaktayız.

satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek