Ana içeriğe atla

Dr. Clauder Kedi Konserve Mama Sığır Etli

 Dr. Clauder Kedi Konserve Mama Sığır Etli

    Zamanla ailemizden bir parça olmaya başlayan kedilerimize elbette elimizden geldiğince iyi bakmak isteriz. Onlara iyi bakabilmek için doğru seçimler yapmak gerekmektedir. Mama seçimi de bunlardan biridir. Her insan gibi kedilerin de yiyeceklerden alması gereken protein, yağ, tahıl vb. gibi besinler vardır. Bunları yeterli olarak almadıkları zaman onlardan sağlıklı olmalarını bekleyemeyiz. Öte yandan bu besin değerlerinin aşırı olarak alınması da kediler için hiç istenmeyecek satılık köpek sonuçlara yol açabilir. O yüzden dengeli ve sağlıklı bir mama seçmek çok önemlidir. Kedinizin tüyleri, gün içinde hareketliliği, sindirim ve boşaltım sistemleri gibi bazı fonksiyonlar yediği mamaya bağlıdır. Bu nedenle tercih edilmesi gereken mama markalarından biri de bir Alman markası olan Dr. Clauder Kedi Konserve Mama Sığır Etli. Sahip olduğu bir sürü özellikle birlikte hem sizi hem de kedinizi memnun etmeye yetecek.

Neden Dr. Clauder Kedi Konserve Mama Sığır Etli?

Hem lezzetli hem de oldukça besleyici olan sığır etli bu mama yetişkin kediler için dengeli ve doyurucu bir beslenme sağlar.
Dr. Clauder Kedi Konserve Mama Sığır Etli kediniz için vitamin deposudur. Bu sayede kedinizin tüylerine de olumlu etkileri olacaktır.
Dr. Clauder sığır etli kedi konserveler sos içinde parça etler içerir ve kediniz için sağlıklı, lezzetli bir ideal besin kaynağıdır.
Kolay açılan ambalajı ve kaliteli içeriği kedi satılık yavru köpek sahiplerine kolay bir kullanım sunar.
Ana protein kaynakları olarak; yeterli seviyelerde kutunun muhteviyatına göre tavuk, balık ve kırmızı et kullanılmıştır.
Kedinizin sağlığına zarar verecek olan yapay madde ve renklendiriciler mamanın içerisinde asla kullanılmamıştır.
Dr. Clauder mamaları veterinerler tarafından sürekli geliştirilmekte ve kedileriniz için en iyi hale getirilmeye çalışılmaktadır.
Son kullanma tarihine kadar tazeliğini korumakta ve kedinize taze bir besin kaynağı olmaktadır.

    Ürünün kompozisyonunda tahıllar, et ve hayvan türevleri(% 4), mineraller ve şekerler vardır. Ürün oda sıcaklığında muhafaza edilmeli, kediniz yerken yanında daima su bulundurulmalıdır. Kedinize en az iki öğüne bölünerek verilmelidir.

Kedi İçin Uygun Mama Nasıl Seçilmeli ?

    Öncelikle şunun akıldan çıkarılmaması gerekir ki her kedi için en uygun mama farklı olabilmektedir. Kedinizin üzerinde denediğiniz mamalardan aldığınız sonuçlara göre kediniz için ideal bir mama seçebilirsiniz fakat çok fazla çeşitli mamayı kedinizde denemeniz zararlı olabilmektedir. Bunun için bir veterinerle görüşüp kediniz için sağlıklı ve besleyici olacak mama önerileri alabilirsiniz. Olması satılık köpek yavrusu  gereken en sağlıklı yöntem de budur çünkü kedilerin birbirinden farklı olarak taşıdığı fizyolojik özellikler ve çok çeşitte kedi bulunması gibi sebeplerden dolayı veterineriniz size, kedinizin cinsine ve fizyolojik özelliklerine bağlı olarak en uygun mamayı söyleyebilir. Özellikle yeni kedi sahibi olanlar için mama seçimi büyük bir sorun olabilmektedir fakat piyasada bulunan kedi mama ürünleri kedinize kolay kolay zarar verecek türlerden değildir. Çünkü bu mama üretimi belli kriterler ve denetimler dahilinde piyasaya çıkarlar ama tabii ki bu piyasadaki her kedi mamasının da iyi olduğuna gelmez. Çok ucuz mamalara tamah etmeyin.

     Onun yerine kaliteli ve besleyici mamalar tercih etmeye çalışın. Parası biraz tuzlu olabilir fakat küçük dostlarımızın sağlığı için en iyisinin seçilmesi gerekir. Elinizden geldiğince market mamalarından kaçının. Kedi sahiplerinin internet üzerinden kullandıkları mamalara ilişkin görüşlerini ve yorumlarını okumanız da size fikir sahibi olma konusunda yardımcı olacaktır. Sizinle aynı cinste kedisi olan insanlarla iletişime geçin ve fikir alışverişi yapın. Bu sayede siz de hem çok ikilemde kalmamış olursunuz hem de diğer kedilerden edinilen tecrübelerden faydalanarak kediniz için en ideal mama seçimine karar verebilirsiniz.

 

 

satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek