Ana içeriğe atla

Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesi

Kediler evde en çok bakılan evcil hayvanlar arasındadır. Hemen hemen hepimiz hayatımızın bir döneminde evimizde kedi bakmışızdır ya da bakmayı aklımızdan geçirmişizdir. Eğer evimizde kedi besliyorsak ya da ilk defa evimize bir kedi almaya karar verdiysek kediler hakkında bilmemiz gereken bir takım önemli satılık köpek hususlar bulunmaktadır. Bunların en başında gelen konu ise kedilerin beslenmeleridir. Birçoğumuz kedilerin beslenmesini soframızda artan yemekleri vererek basit bir işlem olarak görmekteyiz. Ancak kedilerin alması gereken besinler bizimkilerden farklı olduğu için soframızdan artan yemekler her zaman kedimiz için uygun besin kaynağı olmayabilir.

Yeni doğan bir kediyi ilk baştan her şeyi yemeye alıştırmamız gerekmektedir. Çünkü kediler sütten kesilene kadar kazandığı yeme alışkanlığını sütten kesildikten de sürdürürler ve yeni vereceğiniz besinleri kabul etmeyecektir. Bunun için kedinizin yeme alışkanlığı henüz gelişmemişken ve kediniz uysalken bu bahsettiğimiz yeme alışkanlığının kazandırılmış olması gerekmektedir. Yavru bir kedi annesini emerken annesinin aldığı besinleri almaktadır. Bu nedenle anne kedilerin de beslenmesine dikkat edilmelidir. Kediler yavruyken süt ve peynir, yoğurt gibi süt ürünlerini çok severler.

Bu nedenle bu dönemde kedinize süt ve süt ürünleri vermek hem kedinizi sevdiği bir besinle beslemek için hem de kemik gelişimi için çok önemlidir. Yavru kedimize anne sütü hariç süt verirken dikkat etmemiz gereken iki önemli husus vardır. Bunlardan biri inek sütü kedilerde ishal yapmaktadır. Bu nedenle satılık yavru köpek vereceğimiz inek sütünün yağsız olmasına dikkat etmemiz gerekmektedir. Dikkat etmemiz gereken diğer nokta ise günde en fazla bir kâseden fazla süt vermemiz gerektiğidir.

 Kediler sütten kesildikten sonra yukarıda da belirttiğimiz gibi sütten kesilmeden önceki beslenme alışkanlıklarını sürdürürler. Bu nedenle kediler sütten kesilinceye kadar kedimize dengeli, ihtiyacı olan tüm besin maddelerini içeren ve en önemlisi de ekonomik bir beslenme alışkanlığı kazandırmak gereklidir.Bu süreçte soframızda artan yemekler kedimizin tüm besin ihtiyaçlarını karşılamayacağından dolayı tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir mama seçimi yapmamız gerekmektedir.Dr. Clauder’s kedinizin dengeli beslenmesi için size birçok ürün sunan bir firmadır.

 Dr. Clauder’s ismini şirketin kurucusu ve beslenme uzmanı olan Dr. Heinz Clauder’ den almıştır. Dr. Clauder’s markası 1957 yılından itibaren kedi ve köpek maması üretmektedir. 1957 yılından bu yana Dr. Clauder’s ürünlerini geliştirerek sektörünün öncüsü olmayı başarmıştır. Dr. Clauder’s bir Alman markasıdır.

Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesi, içerisinde kullanılan besin maddelerinin kalitesi ve içerisinde kedinizin ihtiyacı olan tüm besinleri içeren Dr. Clauders’ın konserve türünde bir kedi mamasıdır. Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesinin içerisinde et ve hayvansal ürünler (min. %4 oranında ciğer), tahıl, bitkisel protein satılık köpek yavrusu özleri ve şeker bulunmaktadır. Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesinde kedinize zarar veren katkı maddeleri ve renklendirici içermez. Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesi analiz sonuçlarına göre ise %7,5 ham protein, %4,5 ham yağ, %2,5 ham lif, %0,5 ham kül ve %85 oranında nem içermektedir.

İçerdiği vitamin değerleri ise kilogram başına 2.000 IU A vitamini, 200 IU D3 vitamini, 20 mg. E vitamini (alfa-tokoferol asetat), 350 mg. taurine ve 12 mg. Çinko (çinkosülfat monohidrat)'dur. Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesini günde en az iki öğüne bölerek vermekte fayda vardır. Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesinin ağzı açıldıktan sonra üç gün içerisinde tüketilmesi gerekmektedir. Bu süreçte ise buzdolabında saklanmalıdır. Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesinin 415 gramlık ambalajları yaklaşık olarak 4-5 TL arasında satılmaktadır. Dr. Clauder Ciğerli Kedi Konservesi hem kedinizin ihtiyacı olan tüm besin maddelerini içerir hem de ekonomik bir üründür.

satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek