Ana içeriğe atla

Champion Ton Balıklı Kedi Konserve Maması

 Champion mamalar ile kedilerinizin beslenmesinde gerekli olan tüm vitamin ve mineralleri karşılamış olursunuz. Champion kedi konserveleri taze ve doğal ürünlerle hazırlanmıştır ve kedileriniz için tam aradıkları satılık köpek lezzeti sunmaktadır. Özenle seçilmiş, doğal ve sağlıklı, kolay sindirilebilir gıdalardan üretilmekte olup kendine has aroma ve tadıyla mükemmel bir tat verir. Güzel aroması ve tadı sayesinde iştahla tüketilen bir mama çeşididir.

Champion Ton Balıklı Kedi Konserve Maması, kedilerin en sevdiği yiyeceklerden biri olan balık içermektedir. Ton balıklı bu konserve mamalar kedinizin çok severek tüketeceği bir yiyecektir. İçeriğindeki kaliteli ve yüksek oranda protein bulunduran ton balığı kedinizin günlük alması gereken protein miktarını dengelemekte ve sindirim sistemi sağlığını korumaktadır. Hayvansal gıdalardan alınan proteinler bitkisel gıdalardan alınan proteine oranla daha rahat sindirilebilme özelliğine sahiptir.

Ayrıca lezzet olarak da daha çok sevilmektedir. İçeriğinde bulunan A, D, E vitaminleri, doymamış yağ asitleri, demir ve maya kaynaklı beta glukan ile bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Champion mamalar yapay renklendirici içermez, kendine has doğal renge sahiptir. Tazeliğini korumasında ve güzel bir tada sahip olmasında etkili olan konserve mama teknolojisi ile hazırlanan Champion konserve mamalar kedilerinizin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmesinde gerekli olan tüm besin maddelerini içermektedir. Eksiksiz bir beslenme sunmakta olan konserve mamalar dengeli beslenme sağlamaktadır.

 Sağlıklı gıdalarla beslenen kedilerinizin sağlıklı ve mutlu olur. Champion kedi mamaları içeriğindeki Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri ile sağlıklı bir deri ve parlak bir tüy yapısına sahip olur. Yine içeriğindeki kalsiyum, fosfor, vitamin, demir, bakır ve magnezyum ile güçlü ve sağlıklı kemik ve diş oluşumunu satılık yavru köpek gerçekleştirir. Hayvansal proteinleri sayesinde güçlü bir kas sistemi oluşmakta ve esnek ve sağlam bir vücuda sahip olmaktadır. Champion kedi mamalarında dengeli miktarda taurin bulunmaktadır.

Taurin, bir aminoasit olarak değerlendirilmekte ve esansiyel bir besin maddesidir. Taurin eksikliği olduğu takdirde, gözlerde retinal bozukluklar, ölü veya düşük ağırlıklı yavru doğumları, kalp rahatsızlıkları olabilir. Champion mama tüketildiği zaman gereken taurin miktarı da alınmış olmaktadır. Kediler için en çok rastlanılan sağlık sorunu olan üriner sistem rahatsızlıkları yanlış beslenme sonucu ortaya çıkmaktadır. İdrar yollarında veya böbreklerde sorunlar oluşabilmektedir. Sağlıklı beslenme yolları sağlayarak bu sorunların üstesinden gelmiş olursunuz.

Konserve mama, diğer kuru mamalara oranla veya diğer yiyeceklere göre daha sağlıklı ve tercih edilmesi gereken bir mama türüdür. Çünkü kuru mama tüketildiği zaman bazı sindirim sistemi hastalıkları ortaya satılık köpek yavrusu çıkabilmektedir fakat konserve mama içeriğndeki nem oranından dolayı sindirim sistemi için olumlu yanlar taşımaktadır. Champion ton balıklı mamanın günlük kullanım miktarı, kedinizin vücut ağırlığına göre değişmektedir. Vücut ağırlığına göre kilo başına 25 - 50 gr. mama verebilirsiniz. Kutu açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve 24 saat içerisinde tüketilmelidir.

    Champion konserve mamalar güzel tadına ve yüksek oranda besleyiciliğine rağmen uygun fiyatlarla karşımıza çıkmaktadır. Bütçenizi yormadan hem sağlıklı, hem lezzetli, hem de besleyici mamalar ile kedinizi besleyebilirsiniz. Bu mamanın tadına alışan kediniz için başka arayışlara girmenize gerek kalmayacaktır. İçiniz rahat bir şekilde vereceğiniz mamayı o da büyük bir iştahla tüketecektir. Sunmaya hazır olduğu için sizin için de büyük bir rahatlık olacaktır, mama hazırlamak ile uğraşmayacaksınız.

satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek