Ana içeriğe atla

Champion Kedi Konservesi

 Kedi beslemeyi seven her insan için şüphesiz en güzel duygu beslediği minik kedisinin günden güne sağlıklı bir şekilde büyüyerek yetişkin bir kedi haline geldiğini görmektir. Bu yolda da kişi üzerine düşen birçok iş bulunmaktadır. Kedinin sağlıklı büyüyebileceği ve rahatlıkla oyun oynayarak fiziksel satılık köpek gelişimini sağlayabileceği bir ortam yaratmak, sağlık açısından herhangi bir problem yaşamaması için düzenli olarak aşılarını takip etmek ve düzenli veteriner kontrollerine götürmek, ailenin bir ferdi olarak kendini hissetmesi için düzenli olarak onunla ilgilenmek, kedinin temizliğini ve banyosunu zamanında yaptırmak kedi besleyen kişilerin üzerine düşen görevlerden bazılarıdır. Bunların hepsi çok sevdiğimiz kedimizin bizimle uzun yıllar boyunca sağlıklı bir dostluk kurmasına yarar sağlayacaktır. Kedi beslemeye başlamadan önce bu görevleri yerine getirmeye hazır mıyız? öncelikle düşünülmesi gereken konu budur. Unutulmamalıdır ki bir kedinin bakımı da en az bir insan bakımı kadar önemli ve hassa bir konudur.

    Kedi bakımında en önemli konulardan birisi de mama seçimidir. Kedimizin yavruluk ya da bebeklik döneminden yetişkinlik dönemine kadar, fiziksel değişimine ve o anki sağlık durumuna göre doğru mamayı seçmek ve beslenmesinin belirli bir düzen içerisinde yapılmasını sağlamak çok önemlidir. Mama seçimi ve beslenme konusunda Champion Kedi Konservesi çeşitleri bizlere oldukça yardımcı satılık köpek yavrusu olacaktır. Kısaca bu çeşitlerden bahsedelim.

    Champion Av Hayvanlı Kedi Konservesi : Yetişkin kedilere özgü, severek yiyecekleri bir mama çeşididir. Kedinizin vücut ağırlığına göre her 1 kilo için 25 - 50 gr arası verilebilir. İçeriğinde tavşan ve balık eti bulunmaktadır.

    Champion Kümes Hayvanlı Kedi Konservesi : Yetişkin kediler için hazırlanmış, içeriğinde tavuk, hindi ve balık eti içeren mama çeşididir. Özellikle lezzetli tavuk ciğeri içerdiğinden kedinizin severek yiyeceğinden emin olabilirsiniz. Kedinizin vücut ağırlığına göre her 1 kilo için 25 - 50 gr arası verilebilir.

    Champion Ton Balıklı Kedi Konservesi : Yetişkin kediler için hazırlanmış içeriğinde ton balığı ve tavuk eti bulunan mama çeşididir. Kedinizin vücut ağırlığına göre her 1 kilo için 25 - 50 gr arası verilebilir.

    Champion Ton Balıklı Kedi Konservesi: Yetişkin kediler için hazırlanmış içeriğinde somon balığı ile beraber yine tavuk eti içeren lezzetli mama çeşididir. Kedinizin vücut ağırlığına göre her 1 kilo için 25 - 50 gr arası verilebilir.

    Champion Tavuklu Yavru Kedi Konservesi : Bu ürün yavru kediler için hazırlanmış olup içeriğinde bulunan tavuk eti ve sebze çeşitleri ile yavru kedinizin gerek duyduğu tüm besinlere ulaşması sağlanmaktadır. Besin değerleri satılık yavru köpek tam bir denge ile bulundurulduğu için sindirimi kolay ve kilo kontrolü sağlayan bir mama çeşidi ortaya çıkmaktadır.

    Champion Tavuklu Yavru Kedi Konservesi : Yetişkin kediler için hazırlanmış ve içeriğinde tavuk karaciğeri, tavuk eti ve balık eti bulunmaktadır. Kedinizin vücut ağırlığına göre her 1 kilo için 25 - 50 gr arası verilebilir.

    Tüm Champion Kedi Konserveleri açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmeli ve en fazla 1 gün içerisinde tüketilmelidir. Mamaların kedilere oda sıcaklığında sunulması gerekmektedir. Mama çeşitleri içerdikleri keten tohumu sayesinde kedilerin tüy dökmesini azaltırken yine içerdikleri özel lifli formül ile tüy yumaklarının bağırsaklardan atılmasına yardımcı olmaktadır. Taurin içeriği ile kedinizin istenmeyen bazı sağlık sorunları ile karşılaşması önlenmiş olur ve temel besin maddelerinden olan protein sayesinde kedilerin güçlü adale yapısına ulaşmasını sağlamaktadır. Yine Champion Kedi Konservesi mama çeşitleri içerdikleri mineral ve vitaminler sayesinde kedilerin sindirim sistemini düzene sokmakta, sağlıklı bir kemik ve diş yapısının oluşmasını sağlamakta ve sağlıklı, yumuşak tüylere ve mükemmel bir görünüme ulaşmasına yardımcı olmaktadır.

satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek