Ana içeriğe atla

Brit Premium Cat Pouches Sterlized Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kediler ortalama 2 kilogram ile 10 kilogram arasında ağırlığı olan memeli hayvanlardır. Çok farklı ve renklerden oluşurlar. Genetiksel yapıları değişkendir. Ortalama 10 yıl ile 15 yıl arasında yaşam sürdürmektedirler. Kedilerin daha satılık köpek fazla yaşamaları sağlıklı ve düzenli beslenmelerine bağlıdır. Atalarının Mısır uygarlığına dayandığı bilinmektedir. İlk çeşitleri Afrika’da ortaya çıkmıştır. 


Bir anne kendi yavrusunu nasıl sevip ilgi gösteriyorsa yavru kedilerde aynı ilgiyi annelerinden görmektedirler. Yavru kediler de diğer tüm yavru varlıklar gibi savunmasızdır. Kediler ortalama 10 ile 15 yıl civarında yaşayabildikleri için biz insanların onlara göstereceğimiz ilgi ve onların bakımını sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeniz çok önemlidir. Kedilerinize iyi bakmanız onların gelişimi açısından çok önemlidir.


Kedileriniz için yaşadığınız ortam çok fazla ürkütücü olabilir. Kedinizin rahat edebilmesi için kedinizin yaşayacağı ortamı sade eşyalardan oluşturmalısınız. Kediler çok hassas hayvanlardır ve bundan dolayı kedilerinize hassas davranmanız onun size kolay alışmasını sağlayacaktır.


Yavru kediler büyük eşyalardan korkacaklardır. Eşyalardan korkmamaları için kedilerinizi büyük eşyalardan uzak tutmalı veya evinizdeki büyük eşyaları bir kaç aylığına kullanmamalısınız. Kediler kardeşlerinin satılık yavru köpek yanındayken sıcak ortamlarda yatmaya alışkın oldukları için onlara öncelikle yatarken yattıkları yerlerin altına sıcak bir su şişesi koymanızı tavsiye ederiz. 


Yavru kedinizin sağlığını düşünmek de sizlerin bir görevidir. Onlara zarar gelmemesi için onları pencerelerden uzak tutmalısınız. Aynı zamanda pencereler genel anlamda kapalı olmalı, soba bacaları da kapalı durmalıdır. Aksi takdirde kedileriniz pencereden aşağıya düşebilir ya da soba bacasına çıkarak yanabilir. Kedileriniz sizler için çok önemli oldukları için baca ve pencerelerinizden kedilerinizi uzak tutmanız çok önemlidir.


Kediler için en önemli beslenme şekli mama ve konserve kullanmaktır. Kedinizin potansiyeline uygun büyümesi ve gelişmesi için mama seçimine çok ama çok fazla önem vermelisiniz. Fakat ilk başlarda sizden önce kullandığı mamayı bir anda değiştirmemelisiniz. Bunun için de sizden önce kullanmış olduğu mamayı öğrenmelisiniz. Kedinizin yeni mamasına alışması için ilk başlarda eski maması ile yeni mamasını karıştırarak vermelisiniz. 

Mamasına alışma süresi ortalama 5 ila 7 gün arasında değişecektir. Kedinize verecek olduğunuz mama hangisi olursa olsun az ve sık sık vermeniz gerektiğini unutmamalısınız. 12 haftadan küçük kedilerin günlük ortalama 4 öğün, 12 hafta ila 6 ay arasındaki kedilerin ise günlük ortalama 3 öğün mamaya ihtiyacı vardır. 6 aydan sonraki kediler için ise günlük ortalama 2 öğün yemek vermeniz yeterli olacaktır. Kedilerinize vermiş olduğunuz mamanın az ve sık sık verilmesi konusunda hassas satılık köpek yavrusu davranmalısınız. Çünkü fazla mama verirseniz kedilerinizin sık sık hasta olmasına neden olabilirsiniz. Hatta bu ölümle bile sonuçlanabilir. Yavru kedilerinizin korumasındaki en başarılı yöntem ise sağlıklı ve dengeli beslenme düzeni uygulamaktır. Kedilerinize uygun kuru mama ve konserve olmak üzere iki çeşit mama üretilmiştir.


Tüm mamalarda istediğiniz kalitede ve kedilerinizin sağlığına zarar vermeyecek ürünleri bulamayabilirsiniz. Bunun yanı sıra aldığınız mamada gereken kaliteyi bulamadığınız gibi paranız da boşa gitmiş olacaktır. Brit Premium Cat Pouches Sterlized Kısırlaştırılmış Kedi Maması üreticileri olarak sizlere yüksek kalitede hizmet vermek bizlerin en önemli görevidir. Verdiğimiz hizmetin düzenli ve titiz oluşu nedeniyle mutluluk duymaktayız. Bizler ürünlerimizi hazırlarken hem sizlerin huzurlu olmanız hem de yavru kediciklerin sağlıklı ve düzenli beslenmesini göz önünde bulundururuz. Çünkü müşteri memnuniyetini her şeyin üzerine koyan bir firma olmak istemekte ve bu yolda sizlere kaliteli ürünler üretmekteyiz. Sizlere hizmet vermek bizler için bir gurur meselesidir.


satılık köpek satılık köpek yavrusu satılık yavru köpek